Barndomsglede

I dag ble denne dumpet ned i postkassen min. Ett abonomang vi har fått fra min mormor, jeg er nå fornøyd med det, men kona var mindre fornøyd.
Da jeg sa ja til dette tenkte jeg at det vil nå bli gøy å gi litt av  min barndom til mine barn. Gleden ble større når jeg så gleden hos barna over å få donald blad og hvor glad dem ble når jeg sa at jeg ville lese det for dem.
Men når jeg leste det, da var det som om barndomen min kom tilbake, jeg følte det gøy å lese donald igjen. Historiene er som de gamle men med en moderne vri, jeg tror når abonomanget her utløper så vil vi fortsette med det, for en sånn barndomsglede har jeg ikke følt på veldig lenge, dette var jammen gøy.
Nå vet jeg jammen ikke helt om det er jeg eller barna som gleder seg mest til neste mandag.

#barndom #donaldduck #glede #barn #lese #morro

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

draugr

draugr

29, Ringsaker

Draug (norrønt draugr), egentlig en avdød, enten han bor i haugen (norrønt haugbúi) eller forlater den for å hjemsøke de levende. I flere norske dialekter brukes ordet ennå i denne betydningen. 76. Deyr fé, deyja frændr, deyr sjalfr it sama, en orðstírr deyr aldregi, hveim er sér góðan getr. 77. Deyr fé, deyja frændr, deyr sjalfr it sama, ek veit einn, at aldrei deyr: dómr um dauðan hvern.

Kategorier

Arkiv

hits